Finalen og sidste afdeling af DM i motocross, hvor Hetag Tagdækning er storsponsor, løb endeligt af stablen søndag den 22. september. Igennem 6 tætte løb har de mange deltagere kæmpet for at snuppe føringen og DM-guldet. Motocrossserien har været i gang siden april og har fundet sted i Næstved, Randers, Holstebro, Aalborg, Svendborg og afsluttende i Sønderborg.

Intet mindre end 2000 tilskuere var mødt op for at overvære finalen på Nybølbane og få afsløret hvem der kan kalde sig dette års Danmarksmestre.

I MX1-klassen blev Stefan Kjer Olsen fra Fyens Motor Sport kåret som Danmarksmester. Han indtog 1. pladsen i den samlede stilling efter 5. afdeling og fastholdt sin føring i 6. og sidste afdeling. Jakob Kjær Nielsen blev dagens vinder, men fik ikke overhalet Stefan Kjer Olsen i den samlede stilling, og tog derfor DM-sølvet. 3. pladsen, på både dagen og i den samlede stilling, gik til Kim O. Sørensen, som kunne tage DM-bronzen med sig hjem.

I MX2-klassen kunne Glen Meier fra Randers Motor Sport kalde sig Danmarksmester. Sejren kommer velfortjent efter at Glen gennem størstedelen af løbene har indtaget 1. pladsen i den samlede stilling. Mads Sjøholm, der var på hjemmebane i Sønderborg, tog dagens sejr og blev samlet set DM-sølvvinder. Bronzepladsen i den samlede stilling blev indtaget af Mads Underbjerg Lauritsen fra Børkop Motor Sport.

I Junior125-klassen var der tæt løb efter 5. afdeling, hvor kun et point skilte topplaceringerne fra hinanden. Efter et suverænt løb gik 1. pladsen på dagen og titlen som Danmarksmester til William Kleeman fra Frederiksborg Amts Motorklub. Tobias Caprani, der efter 5. afdeling lå et point fra 1. pladsen, tog DM-sølvet efter en 3. plads på dagen. Bronzevinderen blev Zander Albertsen fra Næstved Motor Klub.

Hos Hetag Tagdækning har vi spændt fulgt med i alle løbene og takker DMU for det gode samarbejde til dette års motocrossserie.

Stort tillykke til alle deltagerne med de flotte resultater.