Sommeren er højsæson for motionsløb. Derfor har Hetag Tagdækning for nyligt været med Slagelse Motionsklub til både Royal Run i København og ”Løb med respekt” ved Antvorskov kaserne.

Royal Run

Royal Run løb af stablen 2. pinsedag om mandagen den 10. juni. Traditionelt sættes løbet i gang af kronprins Frederik, men grundet en diskusprolaps måtte kronprinsen springe årets løbetur over. I stedet ”nøjes” kronprinsen med at sætte det første løb, som er i Århus, i gang ved at gå en familie-mile.

Kronprinsesse Mary og kronprinsparrets fire børn deltog også i året Royal Run. Kronprinsessen løb i Aalborg, hvor hun både tilbagelagde distancerne ”one mile” og ”fem kilometer.” Deres fire børn løb i København, hvor de gennemførte ”one mile”-løbet.

Sammen med kronprinseparret deltog adskillige friske løbere fra Slagelse Motionsklub naturligvis også. Der var højt humør og godt vejr i København, da der blev sat i gang med intet mindre end 45.000 deltagere.

”Løb med respekt”

”Løb med respekt” er et non-profit motionsløb, hvor hele overskuddet går til velgørende foreninger og initiativer for veteraner og pårørende. Løbet arrangeres af organisationen Æret været Mads Lerche. Ved motionsløbet sættes der fokus på at ære tidligere og nuværende udsendte soldater og deres pårørende. Det er et løb som er for alle i familien, om det bliver en gåtur eller en længere løbetur. Der er mange forskellige distancer, så har alle muligheden for at deltage. Hele ideen bag løbet er at få en god dag samt mindes og sætte større fokus på Danmarks veteraner.

Ved løbet var der mulighed for at vælge 7 km, 14 km eller halvmaraton. Derudover er der også et børneløb på 2 km.

Et stort antal medlemmer fra Slagels Motionsklub var mødt op for at deltage i løbet og støtte det gode formål.

Slagelse Motionsklub til Royal Run 2019 i København

Slagelse Motionsklub til “Løb med respekt” ved Antvorskov kaserne