Lindbjergskolen

Et omdrejningspunkt for byen

Dynamisk & fleksibelt skolemiljø

Bygherre

Herning Kommune

Arkitekt

Årstiderne Arkitekter A/S

Areal

7.000 m3

År

2019
Lindbjergskolen i Hammerum er et nybygget skolemiljø, der både skal gavne elever, lærere og det lokale samfund i byen.

Den innovative skolen byder på masser af plads med en størrelse på hele 15.000 m2 og 180 rum, samt udsigt til både grøn natur og åløb. Det forventes at Lindbjergskolen står færdig i 2019 og er klar til brug i 2020.

Den nye skole i Hammerum skal rumme 1.000 elever og 100 lærere med fokus på at kreere et dynamisk og fleksibelt miljø, der understøtter den pædagogik, der er omdrejningspunktet for skolens dagligdag. Derfor er Lindbjergskolen delt op i tre separate bygninger, der respektivt huser indskoling, mellemtrin og udskoling.

Det tre klassetrin bindes sammen af store fællesarealer med mulighed for masser af aktivitet, bevægelse og samvær. Den modernes skoles beliggenhed tæt på både åløb og grønne marker. Det giver både elever og lærere gode muligheder for at nyde den omkringliggende natur.

Derudover rummer Lindbjergskolen også et offentligt bibliotek og Hammerum hallen. Det skal gavne hele lokalsamfundet og gøre den nye skole til et omdrejningspunkt for byen og dens beboere. Ambitionen bag skolen er, at den skal byens indbyggere skal kunne mødes på kryds og tværs, når de gør brug af byggeriets mange funktioner.

I forbindelse med byggeriet har Hetag Tagdækning Nord udført hele 8.800 m2 tagdækning i form af tag med isolering og tagpap samt løbebaner, boldbaner og terrasser med fliser, glassten, gummi belægning og sedum.

Mere end en skole

Udover at rumme den daglige skolegang, indeholder bygningen også et offentligt bibliotek og Hammerum hallen.

Vi er en landsdækkende kæde af professionelle tagdækkere.
Find din lokale Hetag her.

Gå på opdagelse i flere af vores projekter