Nexus CPH

DGNB-certificeret kontorbygning

DGNB-certificeret til guld

Bygherre

Bygningsstyrelsen

Arkitekt

Arkitema Architects K/S

Areal

5.000 m3

År

2019

Endnu et spændende projekt er afsluttet hos Hetag Fyn A/S.

Nybyggeriet på Kalvebod Brygge er et moderne kontorhus, der rummer Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Vejdirektoratet, Energistyrelsen, Banedanmark, og Bygningsstyrelsen. Til sammen har de fem styrelser ca. 2.200 medarbejdere, som har til huse på de knap 40.000 kvadratmeter.

Det nybyggede kontorhus på Kalvebod Brygge er DGNB-certificeret til guld og opført i lavenergiklasse 2020.

I forbindelse med byggeriet af det nye DGNB-certificerede  kontorhus på Kalvebod Brygge, har Hetag Fyn A/S lagt 5000 m2 isolering og tagpap. Afsluttende er 2200 m2 af taget belagt med grønt Sedum fra Nature Impact, som giver et eksklusivt og miljørigtigt udseende.

Det moderne kontorhus er opbygget af fire tårne, der indeholder otte etager. Tårnene forbindes af tværgående broer, der skaber nem adgang mellem de forskellige bygninger. I stueetagen kan kontorhusets beboere nyde et grønt område, der er etableret mellem tårnene. Selve bygningen har et rustikt udseende, grundet facaden i tegl.

Nybyggeriet viser et flot samspil mellem forskellige materialer, som skaber et moderne og eksklusivt udseende. Samtidig har der været fokus på både funktionalitet og bæredygtighed i form af DGNB -certificeringen. Tilsammen resulterer det i et kontorhus, hvor alle aspekter er gennemtænkt.

Netværk i centrum

Navnet Nexus stammer fra det latinske sprog, og betyder knudepunkt eller forbindelse. Og netop det skal kontorhuset være mellem de fem statslige direktorater og styrelser, der har til huse i bygningen.

Vi er en landsdækkende kæde af professionelle tagdækkere.
Find din lokale Hetag her.

Gå på opdagelse i flere af vores projekter