DLG Domicil

Kontorbygning, der falder i et med omgivelserne

DLG Domicil

Kontorbygning, der falder i et med omgivelserne

DLG Domicil

Kontorbygning, der falder i et med omgivelserne

Visionært hoveddomicil med udsigt til Lillebælt

Bygherre

Ap Ejendomme A/S

Arkitekt

PLH Arkitekter A/S

Areal

2.400 m3

År

2020
Mandag d. 29. juni mødte de første medarbejdere ind i DLG’s nybyggede hovedkontor ved Lillebælt i Fredericia. Flytningsprocessen blev indledt for knap 3 år siden i 2017, og er resulteret i at DLG nu har samlet flere funktioner under et tag. 300 medarbejdere vil få deres daglige gang i det nye domicil. DLG’s nye kontor i Fredericia erstatter deres forrige på Axelborg i København.

Hovedkontoret er opbygget af tre karakteristiske fløje beklædt med teglsten, der samlet udgør 7.500 kvadratmeter. Ønsket har været et moderne og enkelt udtryk, og det realiseres med store glaspartier samt lyse materialer.

Bygningen har en fremtrædende beliggenhed i landskabet, som gør den synlig for passerende trafikanter på Lillebæltsbroen. Der er ligeledes udsyn til Lillebælt-fjorden fra kontorets lokaler.

Hetag Tagdækning Syd A/S har lavet tagdækning med tagpap samt monteret sedum på den unikke bygning.

Det ”grønne” tag fuldender bygningens naturlige udtryk og bidrager samtidigt til at aflaste kloakkerne, da det kan reducere nedløb fra regnvand med over 50%. Derudover kan sedumtaget være med til at forlænge tagets levetid, da det skåner tagpappen mod vind og vejr.

Et byggeri i et med landskabet

Med fokus på et elegant og simpelt udtryk, har arkitekten valgt store vinduer samt lyse materialer i varm af træ og mursten.

Vi er en landsdækkende kæde af professionelle tagdækkere.
Find din lokale Hetag her.

Gå på opdagelse i flere af vores projekter